Oscarsvärden gör comeback

Jimmy Kimmel leder Oscarsgalan 2018
Ingen har väl glömt kuvertdebaclet från Oscarsgalan i februari då La La Land felaktigt blev tilldelade Oscarsstayetten för bästa film. Trots skandalen gjorde Jimmy Kimmel succé som värd. Med sin avslappnade och humoristiska framtoning charmade han publiken på plats så väl som i TV-sofforna. ABC, TV-kanalen som producerar och sänder galan, var så nöjda med Kimmel att han får nytt förtroende att leda galans 90:e upplaga 2018. Detta enligt den amerikanska sajten variety.com. Jimmy Kimmel själv skojade frisk om det återkommande uppdraget: – Om ni tycker att vi sabbade slutet i år, vänta bara tills ni ser vad vi har planerat för 90-årsjubileet!

Kylo ett av de hetaste namnen i USA
Star Wars har varit en världens mest älskade filmserier i snart 40 år. Sedan första filmen 1977 har nya generationer av fans tagit hjältarna Luke, Leia, Han, Finn och Rey till sina hjärtan. Denna kärlek kan yttra sig på olika sätt. Vissa firar Star Wars-dagen den 4 maj. Andra sover utanför biografer i veckor för att få biljetter till premiärer.

Och sedan finns det en grupp människor som går så långt att de döper sina barn efter karaktärerna från en galax långt, långt borta. Ett namn har varit särskilt populärt. Efter premiären av Star Wars: The Force Awakens har Kylo snabbt blivit det hetaste namnet i staterna. Enligt Amerikanska Social Security Administration är Kylo det namn som ökat mest i popularitet sedan 2016 året.