Biograf Capitol består av tre salonger med sammanlagt 485 sittplatser. Biografen genomför ständigt förbättringar och förändringar. Sedan 2011 är helt vi helt digitala vad gäller ljud och bild i alla tre salonger.

Adress:
Västra Vallgatan 4
432 41 Varberg

 

Salong 1

252 platser

Salong 1 är Capitols största salong. Salongen är utrustad med Dolby 7.1 ljud. Hörslinga finns som behöver aktiveras av maskinist. I salong 1 är det gång på båda sidorna, man kan även gå bakom bakersta raden. Vi har rullstolsplatser på båda sidor längst ut på raderna 4, 7, 10, 15.

Salong 2

203 platser

 

Salong 2 är biografens näst största salong med 203 fåtöljer. Salongen är utrustad med Dolby 7.1 ljud. I salongen är det gång på båda sidorna, man kan även gå bakom bakersta raden. Det är trappsteg i gångarna på sidorna. Rullstolsplatser längst bak på rad 11 på höger och vänster sida. Hörslinga finns som behöver aktiveras av maskinist.

 

 

 

Salong 3

30 platser 
Nya salong 3 nyinvigdes februari 2019. Salongen har nu 30 fåtöljer fördelade på fyra rader där rad 4 har plusstolar med extra ben- och armutrymme. Rad 1 har utrustats med recliner-fåtöljer med elektrisk styrning för bästa komfort. Förutom en fullständig ansiktslyftning så är dessutom duken betydligt mycket större än tidigare. Hörslinga finns som behöver aktiveras av maskinist. I salongen är det trappor på båda sidor. Ingång till salongen är längst bak till höger.